<dd id="zlrfz"></dd>

  • <button id="zlrfz"></button>
    <dd id="zlrfz"><pre id="zlrfz"></pre></dd>
    <rp id="zlrfz"></rp>

    成考院校 咨詢入口
    您現在的位置:首頁 > 備考資料 > 高升專試題 > 2018年成人高考英語試題--選擇題及答案

    2018年成人高考英語試題--選擇題及答案

    更新時間:2022-05-01 10:59:00  來源:大牛教育成考網  點擊量:

    導讀:2018年廣州成考英語試題——選擇題及答案。

      近日,大牛教育成考網老師收到不少成考生的咨詢:哪里可以查詢的到關于英語試題的信息,想多做下練習,提高自己的英語成績。對此,大牛教育成考網專業老師總結了部分選擇題及答案供考生練習參考

    成人高考英語試題

      從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括號里。

      ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

      A. any;any  B. some;any  C. any;some  D. any;some

      ( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.

      A.t he news   B. some news  C. a news   D. news

      ( )8.The number of students in our school________.

      A. increased   B. is increased  C. has increased D. are increased

      ( )9.________ your step,or you might fall into the water.

      A. See   B.Watch   C.Miss   D.Look at

      ( )10.The meeting _______.

      A. is to put off   B. is going to put offC. is to be put off D. will put off

      ( )11.Since the road is wet this morning,last night_______.

      A.it must be raining   B.it must rain

      C.it must have rained   D.it must have been rained

      ( )12.Nothing could stop _______.

      A.him come B.that the came C.him from coming  D.him to come

      ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

      A. opened and closed  B. to be opened and closed

      C. being opened and closed   D. having been opened and closed

      ( )14.The medicine will ______ you good.

      A. do   B. save  C. give  D. help

      ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

      A.changed B.changing  C.to be changed D.to change

      ( )16.This novel is worthy of_______.

      A.reading   B.read   C.having read   D.being read

      ( )17.It is very kind ______ see me.

      A.from you to  B.as  C.as if   D.like that

      ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

      A.that   B.as  C.as if   D.like that

      ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

      A.lift  B.reach   C.rise   D.touch

      ( )20.They lives ______ the other side of the road.

      A.in   B.on   C.for   D.by

      ( )21.She can speak Japanese better than________else.

      A.the one  B.no one  C.anyone   D.another

      ( )22.This lesson is _______ than the last one.

      A.more easier B.more easy   C.very easier D.mucheasier

      ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it wasyesterday, ________?

      A.wasn‘t B.is it  C.was it D.isn‘t it

      ( )24.This book is for students ______ nativelanguage is not English.

      A.of whom B.that  C.which D.whose

      ( )25.You may not go out _______ your work isdone.

      A.before B.until  C.where D.as

      ( )26.Look what Father_______ me when he came fromwork.

      A.brought B.took C.carried D.fetched

      ( )27.Nobody knew _______ there.

      A.how long time I had been B.how long had I been

      C.how long time had I been D.how long I had been

      ( )28.The harder he studies,_______.

      A.he‘ll make great progress B.the greaterprogress he‘ll make

      C.he‘ll make greater progress D.the greater he‘ll make progress

      ( )29.________,I would have gone to see him.

      A.Have I had time B.Had I time C.Had I had time D.would I have had

      ( )30. He didn‘t go to France,the doctorsuggested that he _______there.

      A.won‘t go B.not go C.not to go D.didn‘t go

     

      參考答案

      6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

      13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

      20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

      27.D 28.B 29.C 30.B

    ?

    上一篇:成考高中起點英語復習之完形填空

    下一篇:成考高起專部分英語試題及答案

    ?

    成人高考

    大牛教育成考網
    ?

    Copyright © 大牛教育成考網 版權所有 粵ICP備18016435號 全國免費咨詢電話:400 166 9192
    廣州市天河區五山路華南理工大學國家科技園金華園區2樓C208-214室(總部)
    此網站信息最終解釋權屬于廣州天資教育科技有限公司

    聲明:本站為廣州成考民間交流網站,成人高考動態請各位考生以省教育考試院、各市成考辦通知為準。

    網上報警
    国产私人订制变态维修工_2021在线精品自偷自拍无码_偷拍自偷拍2021_亚洲AV成人无码久久精品老人